
Flavonoider i te och kakao kan stärka blodkärlen och sänka blodtrycket
Forskning visar att flavonoider i te, choklad och kakao kan sänka blodtrycket naturligt och förbättra blodkärlens funktion – utan biverkningar.
Forskning visar att flavonoider i te, choklad och kakao kan sänka blodtrycket naturligt och förbättra blodkärlens funktion – utan biverkningar.
Tandtråd, tandborste och regelbundna tandläkarbesök kan skydda mer än ditt leende – de kan även vara ett oväntat vapen mot…
Den som enbart dricker kaffe på morgonen löper en lägre risk att dö i hjärt-kärlsjukdom jämfört med dem som dricker…
Ny forskning visar att interaktioner med vänner och familj kan bidra till bättre hälsa. Detta eftersom social samvaro stärker vårt…
År 2024 har varit ett år av anmärkningsvärda framsteg inom medicinsk forskning. Från innovativa behandlingar för hjärtproblem och organtransplantationer, till…
En studie från Finland visar att långvarigt stående på jobbet kan påverka blodtrycket negativt. I kontrast verkar mer sittande under…